Vladimir Putin: Despre Noua Ordine Mondială, Un nou Guvern Mondial, Valorile Creștine, Suveranitatea țărilor

Vladimir Putin s-a folosit de conferința sa de presă anuală pentru a acuza elitele liberale occidentale de abandonarea valorilor tradiționale

Vladimir Putin: Despre Noua Ordine Mondială, Un nou Guvern Mondial, Valorile Creștine, Suveranitatea țărilor

Vladimir Putin s-a folosit de conferința sa de presă anuală pentru a acuza elitele liberale occidentale de abandonarea valorilor tradiționale, chiar cele care au făcut țările lor atât de mari.

În loc să construiască un viitor bazat pe valori creștine solide, elitele occidentale au creat o cultură de corectitudine exagerată politică care este foarte distructivă și va duce la căderea civilizației occidentale daca nu este oprită.

În cursul sesiunii de aproape 4 ore, președintele rus a mai spus că exista un impuls internațional pentru o Nouă Ordine Mondială care va elimina suveranitatea națională și va distruge identitatea și diversitatea creată de Dumnezeu.

Pentru a atinge acest obiectiv, elitele occidentale au început prin a distruge rădăcinile pe care societățile au fost construite.

Multe state occidentale au ales să meargă pe calea în care neagă sau resping propriile lor rădăcini, inclusiv rădăcinile lor creștine care stau la baza civilizației occidentale. În aceste țări, baza morală și orice identitate tradițională se refuză - chiar și identități de gen naționale, religioase, culturale.”Acolo, politica trateazăo familie cu mulți copii egal cu un parteneriat homosexual (juridic).

Excesele și exagerările corectitudinii politice din aceste țări duc chiar la legalizarea pedofiliei.

Oamenii din mai multe state europene sunt chiar sușinați de apartenența lor religioasă și sunt speriați să vorbească despre ea”

Putin spune că situația a devenit atât de extremă în cultura occidentală, încât oamenii sunt acum învățați că "Credința în Dumnezeu este egală cu credința în Satan" . Dacă vrei să spui că nu este așa riști să fi incorect politic - marea crimă a epocii noastre.

Vacanțele și sărbătorile creștine sunt eliminate sau oamenii sunt rușinați de ele.

Și aceste țări încearcă să forțeze acest model în alte țări, la nivel global. Sunt profund convins că acesta este un mod direct de a degrada și primitiviza cultura. Acest lucru duce la o criză demografică morală profundă în Occident. Ce poate fi o dovadă mai bună pentru criza morală a unei societăți umane (în Occident) decât pierderea funcției sale de reproducere? "

Fără valorile morale care sunt înrădăcinate în creștinism și alte religii ale lumii, fără reguli și valori morale, care s-au format și au fost dezvoltate peste milenii, oamenii își vor pierde în mod inevitabil, demnitatea lor umană. "

Și noi credem că este corect și firesc să se apere și să se păstreze aceste valori morale (creștine).

Încercarea de a crea un guvern mondial

Putin a avertizat , de asemenea , că există o încercare de a se crea un guvern mondial. Rezultatele ar fi " predarea propriei identități " și pierderea de " diversitate creată de Dumnezeu".

În același timp observăm pe plan internațional încercările de a crea un model unipolar, unificat al lumii, pentru a relativiza și elimina instituțiile de drept internațional și a suveranității naționale. ”

Într-o astfel de lume unificată, unipolară nu există nici un loc pentru statele suverane. O astfel de lume are nevoie doar de vasali.”

Dintr - o perspectivă istorică, o astfel de lume unipolară ar însemna predarea propriei identități și a diversității creată de Dumnezeu.