Declaratia unui mason despre Muntii Carpati

Declaratia unui mason, marele mason, Massini, in legatura cu Muntii Carpatii

Declaratia unui mason despre Muntii Carpati

Declaratia uniu mason, marele mason, Massini, in legatura cu Muntii Carpatii, si in special legata de zona Muntilor Bucegi, a venit ca o informatie bomba in anul 2003. El sustinea ca are informatii si documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din Romania. El spune ca grupul Bilderberg are reprezentanti in cele mai importante organisme economice, politice și militare din SUA. Dincolo de aceste grupari exista formatiuni de elita care monitorizeaza viata stiintifica si tehnologia de pe intreaga planeta.

Pentagonul are mai multe programe militare si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in anul 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, a identificat un spatiul gol in interiorul muntelui, si a stabilit ca acesta nu comunica cu exteriorul ci incepe direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia.

In al doilea rand, are forma unui tunel regulat care coteste brusc spre centrul muntelui, intr-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element a pus pe ganduri pe cei de la Pentagon. Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul acestuia si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc.

Astfel de teorii legate de Muntii Bucegi, au fost dezvaluite si de un mare maestru mason de origine romana. Este vorba despre Geoffrey Popescu, un mason de origine romana, de rangul 33 din Marea Loja Reunita a Scotiei si Irlandei. Inainte de a muri, acesta a facut o serie de dezvaluiri despre zona Bucegilor, care te pot pune pe ganduri serios.

Cunoscuta de catre fenomenologi si de catre oamenii locului ca o zona de confluenta a unor energii tulburătoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc care multora le starnea teama. In anul 2006, Geoffrey Popescu, aflat pe patul de moarte, intr-un spital secret destinat elitei Lumii, a lasat mai multe scrieri despre tunelurile din Bucegi, o retea de galerii secrete care se pare ca duc catre un panou de siguranta pentru energiile ezoterice ale Lumii.

Se crede ca aceste energii ar fi bine canalizate de masoni, prin intermediul unor conducte naturale sau artificiale.Insa, pentru a preveni scurtcircuitarea conductelor energetice, civilizatiile avansate care locuia cu mult timp inainte pe Pamant au construit un panou de sigurante. Dacii au fost un popor care au stiut sa foloseasca aceste energii, spune biograful masonului decedat.