Primul astronaut britanic care a zburat în Spaţiu susţine că extratereştrii există şi trăiesc printre noi

Helen Sharman, primul astronaut britanic care a ajuns în Spaţiu, a declarat că extratereştrii există şi că trăiesc printre oameni, dar că nu-i putem distinge

Primul astronaut britanic care a zburat în Spaţiu susţine că extratereştrii există şi trăiesc printre noi

Helen Sharman, primul astronaut britanic care a ajuns în Spaţiu, a declarat că extratereştrii există şi că trăiesc printre oameni, dar că nu-i putem distinge.

Helen Sharman a fost în spaţiu în urmă cu 28 de ani şi a declarat că există tot felul de forme de viaţă extraterestre şi că acestea pot exista printre oameni, dar nu pot fi văzute deoarece sunt extrem de diferite.

Extratetreştrii există, nu este niciun dubiu în acest sens, însă s-ar putea să nu fie formaţi din carbon şi azot ca şi noi. Sunt miliarde de stele, astfel că este imposibil să nu fie şi forme de viaţă.

În 1991, dr.Sharman a auzit la radio un apel pentru a aplica pentru un zbor spaţial, iar ea îndeplinea toate criteriile. Astfel, dr. Sharman a decis să zboare în spaţiu. Încrederea de sine şi atitudinea pot să fac asta mi-au schimbat viaţa, a explicat dr. Sharman.

Am crezut că nu mă vor alege, nu eram deranjată dacă nu eram aleasă. Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că, dacă nu depun o aplicaţie atunci nu m-ar putea alege. Dr Sharman a învins peste 13.000 de candidaţi şi a câştigat un loc în Project Juno, care a fost parţial conceput pentru a stimula relaţiile Londra-Moscova, trimiţând un britanic la staţia spaţială rusă Mir.