Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război

Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness”.

Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război

Alerta de coronavirus se extinde și, pe zi ce trece, apar tot mai multe cazuri confirmate. Potrivit datelor recente, numărul persoanelor infectate a depășit numărul de 74.000. Un nou bilanţ al epidemiei cauzate de noul coronavirus indică 2.000 de morţi în China.

În alte părţi ale lumii, au fost înregistrate aproximativ 900 de cazuri de contaminare şi cinci decese în aproximativ 30 de ţări.

Situația devine tot mai alarmantă și, nu de puține ori, autoritățile chineze au fost acuzate de faptul că ar încerca să ascundă adevărata amploare a epidemiei, prin anunțarea unui număr de persoane infectate sau decedate mult mai mic față de realitate.

Mii de persoane au decedat din cauza coronavirusului

O descoperire recentă arată faptul că această epidemie a fost prezisă în cartea lui Dean Koontz. Romanul de ficțiune „The Eyes of Darkness”, apărut în 1981, prezintă povestea unui laborator military chinez ce a creat un virus periculos, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În mod ironic (sau nu), acest laborator din carte este localizat în provincial Wuhan din China, locul unde recent a izbucnit epidemia de coronavirus.

În roman, virusul poartă denumirea de Wuhan-400 și este descris ca fiind „arma perfectă”, fiindcă afectează doar oamenii. Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mutl de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Fragmentul din carte în care este descris virusul periculos

Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

Și dacă nu au fost suficiente concidențele de până acum, vă reamintim faptul că un specialist în domeniul bolilor infecțioase, Dr. Sajaya Senanayake, a dezvăluit faptul că există șanse destul de mari ca acest coronavirus să dispară odată cu încălzirea vremii, dar ar putea la fel de bine să reapară, într-o formă mult mai agresivă!

Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981

În prezent, oamenii de știință și-au unit forțele pentru a descoperi tratamente sau un posibil vaccin prin care virusul Covid-19 să fie prevenit sau vindecat.

Autorităţile din China în domeniul sănătăţii au solicitat recent persoanelor vindecate de coronavirus să doneze sânge, din care medicii intenționează să extragă plasmă ce va fi utilizată pentru îngrijirea bolnavilor aflaţi încă în stare gravă.