Extraterestrul de pe Planeta Venus? Rusii au descoperit o creatura ciudata

Imaginile par sa arate o forma de viata asemanatoare cu ceva ce se gaseste pe Pamant.

Extraterestrul de pe Planeta Venus? Rusii au descoperit o creatura ciudata

Un om de stiinta rus, Leonid Ksanfomaliti, a descoperit ceea ce pare sa fie o creatura ciudata in niste imagini facute pe Planeta Venus de o sonda sovietica trimisa acolo in urma cu exact 30 de ani. El a examinat fotografiile la Institutul de Cercetare al Academiei Ruse de Stiinte. 

Ksanfomaliti spune ca imaginile au scos in evidenta un corp de forma unui scorpion, care pare ca se misca in timp ce sonda Venus-13 inregistra scena.

Aceste informatii au fost publicate in revista ruseasca Cercetarea Sistemului Solar.

Ce s-ar intampla daca am uita teoriile curente despre non-existenta vietii pe Venus si am sugera cu curaj ca unele caracteristici morfologice ale obiectelor ne-ar permite sa spunem despre ele ca sunt vii", spune cercetatorul, care sustine ca a vazut mai multe obiecte care par ca s-ar misca, inclusiv un scorpion si un disc.

Deocamdata nimeni n-a reusit sa aduca dovezi care sa sprijine existenta vietii pe planeta Vinus, care are la suprafata o temperatura de 464 grade Celsius, iar atmosfera ei este una toxica daca ne raportam la formele de viata existente pe Pamant.

De acum 30 de ani de cand sonda soviectica a vizitat Planeta Venus, NASA a trimis de asemenea sonde, care au realizat fotografii mai detaliate ale suprafetei si in niciuna dintre acestea nu s-au descoperit forme de viata.